Політика
5 червня 2019
Рабінович: Зусиллями МВФ, який загнав нас в борги, тепер вся Україна працює на виплату відсотків (відео)
Міжнародний валютний фонд загнав Україну в міжнародну іпотеку, і тепер вся країна працює на виплату відсотків.
news-image

Міжнародний валютний фонд загнав Україну в міжнародну іпотеку, і тепер вся країна працює на виплату відсотків. Про це заявив народний депутат і глава «Опозиційної платформи - За життя» Вадим Рабінович в новій програмі «Розмови За життя з Рабіновичем» в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Є!».


«У мене, як і у всіх українців, немає нічого спільного з МВФ. МВФ - це фінансовий лікар. Коли економіка хворіє, то звертаються до цієї організації. Вона дає рекомендації, виписує кредити під маленькі відсотки. І тоді поступово з цими ліками одужує економіка», -пояснив парламентарій.

Однак не так, за його словами, склалися взаємини Фонду з Україною - нашу країну з потурання влади МВФ штучно кинув в глибоку економічну кризу.

«Нас цей доктор лікує останні 17 років, весь цей час виписуючи нам ліки. Вони нам допомогли? Ні! Якщо лікар заганяє нас ще більше у хворобу, то чи потрібен нам такий лікар? В результаті цього рішення ми тепер усією країною винні лікарю. Ми величезні суми винні МВФ, вся країна працює на виплату відсотків», - підкреслив народний депутат.

Політик вважає, що нашу країну навмисно загнали в «міжнародну іпотеку».

«Нас загнали в міжнародну іпотеку. А потім приїхала сюди Яресько (екс-міністр фінансів України Наталія Яресько, - ред.), підписала один документ, за яким, якщо ми станемо сильнішими, піднімемося вище 3% ВВП, то ми будемо ще більше платити МВФ. Над країною поставлений фантастичний, нелюдський експеримент. МВФ поставив нашу країну на перше місце по корупції, але кредити продовжує давати. Якщо ти даєш наркоману дозу, то ти ж знаєш, що з ним буде? Тому нам потрібно відмовитися від послуг МВФ », - підсумував Вадим Рабінович.

Читайте також:Місія МВФ скорочує графік роботи в Україні і не переглядатиме програму співпраці