Політика
6 червня 2019
Рабінович: Підтримка іноземними послами Супрун легко пояснюється тим, що вони у неї не лікуються
На думку політика, українці "в рабстві у Супрун".
news-image

Поради від послів інших держав залишити в. о. міністра охорони здоров'я Уляну Супрун на своїй посаді можна пояснити тільки тим, що ці політики лікуються не в Україні. Про це в ефірі програми «Розмови За життя з Рабіновичем» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, глава політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович, передає «Є!»

«У мене питання - якщо в країні є людина, з якою не може впоратися жодна правоохоронна організація, якій нічого не може сказати ані президент, ані прем'єр-міністр, то як її назвати? Очевидно, що це і є справжній правитель країни. А ми всі у такої людини в рабстві. Ми в рабстві у Супрун!»- обурився парламентарій.

Він зазначив, що правоохоронні органи так і не почали роботу над справами про розкрадання в МОЗ.

«Рахункова палата поклала на стіл силовикам папери про мільярдні розкрадання. Ви чули про кримінальні справи? І я не чув. Кожний мій папір в органи повертається», - зазначив політик.

Виходячи з вищесказаного, поради від іноземних послів щодо Супрун глава партії «Опозиційна платформа - За життя» вважає нерозумними.

«У посольствах різних країн раптом роблять заяву, що Супрун треба підтримати. По-перше, я не пам'ятаю, щоб Україна підтримувала або не підтримувала міністра охорони здоров'я будь-якої європейської країни. По-друге, вони ж у неї не лікуються! Чому посли інших держав радять нам лікуватися у вбивць, а самі лікуються в європейських клініках? Де логіка?» - риторично підсумував Вадим Рабінович.