Суспільство
6 червня 2019
«Виставляємо Кучму з калашом на передову під обстріл», - волонтерка прокоментувала пропозицію Кучми «не стріляти у відповідь»
Леонід Кучма на переговорах у Мінську запропонував під час складання угоди внести пункт, що забороняє ведення вогню у відповідь.
news-image

Главі української делегації в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Леоніду Кучмі варто особисто перевірити на передовій ефективність його пропозиції "не стріляти у відповідь". Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написала волонтер, керівник "Центру підтримки аеророзвідки" Марія Берлінська, передає «Є!» із посиланням на Цензор.НЕТ.

"Кучма запропонував прекрасний новий спосіб припинити війну - не відповідати, коли по нас стріляють. Але спершу треба перевірити ефективність. Є надійний спосіб. Виставляємо Кучму на першу лінію, коли росіяни стріляють, даємо в руки калаш. Якщо не буде відстрілюватись – значить, годний метод, беремо", - запропонувала вона.

Нагадаємо, раніше глава української делегації в Тристоронній контактній групі з питань Донбасу Леонід Кучма на переговорах у Мінську запропонував під час складання угоди про введення в районі бойових дій на Донбасі режиму тиші внести пункт, що забороняє ведення вогню у відповідь.