Суспільство
6 червня 2019
Продюсер «На-На» Алібасов склав у лікарні новий заповіт
Шоумен випадково випив рідину для прочищення труб.
news-image

Російський продюсер Барі Алібасов написав новий заповіт у лікарні, де він лежить у реанімації. Про це повідомив журналістам його піар-директор Вадим Горожанкін, передає «Є!» із посиланням на УНІАН.

"Барі Алібасов викликав нотаріуса до себе у відділення реанімації НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського, де він проходить лікування після отруєння", - сказав він.

Згідно з документом, дев'ятикімнатну квартиру в Москві і ще дві квартири в тому ж будинку продюсер залишає своєму синові Барі Алібасову-молодшому; правовласниками творчої спадщини групи "На-На" стають її учасники Володимир Політов та В'ячеслав Жеребкін; дачу в Підмосков'ї вартістю близько 500 тисяч доларів отримає дружина Алібасова Лідія Федосєєва-Шукшина.

Дружина продюсера також успадковує акції, векселі, співінвестування у проектах та інші цінні папери на суму близько двох мільйонів доларів, підсумував Горожанкін.

Нагадаємо, російського шоумена і продюсера госпіталізували в одну з московських лікарень 4 червня. Він отримав опік стравоходу четвертого ступеня, опік дихальних шляхів і шлунка, випадково випивши рідину для прочищення труб. Алібасов сам викликав лікарів, які на місці зробили йому промивання шлунка, а потім відвезли в лікарню.

Медики оцінюють його стан як дуже важкий.

Барі Алібасов - творець і беззмінний керівник гурту "На-На", популярної в 90-ті роки.

Алібасов отруївся напередодні свого 72-річчя.

Читайте також: В одній із партій роздяглись для агітації