Політика
6 червня 2019
Рабинович на об'єднавчому з'їзді: Ми переможемо на виборах в Раду і встановимо мир в країні
З'їзд партії відбувся сьогодні, 6 червня
news-image

Політична партія «Опозиційна платформа - За життя» планує перемогти на дострокових виборах до Верховної Ради і встановити мир в країні. Про це заявив народний депутат і глава зазначеної партії Вадим Рабинович на всеукраїнському об'єднавчому з'їзді політичної сили, передає «Є!».

«Дорогі друзі, я хочу, щоб всі запам'ятали цей день. Саме сьогодні ми починаємо свій переможний похід до парламенту України. Похід не для себе, похід для того, щоб виправити ситуацію в нашій країні, похід, щоб принести мир в нашу країну », - заявив парламентарій.

Також він розповів про те, з якими саме цілями його партія йде до Верховної Ради.

«Я постараюся тезово розповісти про наші цілі та завдання. Я хочу вам сказати, що нас весь час лякають тими, хто проти нас. Так от не думайте про тих, хто проти нас, думайте про тих, хто з нами. Ви з нами! Ви, мільйони людей, українців, з нами! »- підкреслив народний депутат.

Політик упевнений, що тільки «Опозиційна платформа - За життя» може встановити мир в країні.

«І буквально чотири речі я хочу сказати і для вас, і для тих мільйонів українців, які бачать нас з екранів. Ми об'єдналися заради миру. Ми зупинимо тарифний геноцид. Ми встановимо мир на Донбасі. З нами мільйони українців. Перемога буде за нами! »- підсумував Вадим Рабинович.

Читайте також:Конституційний Суд скасував мінімальний вік для виходу на пенсію за вислугою років