Політика
7 червня 2019
З'їзд партії «Слуга народу» перенесли
У партії не встигають перевірити кандидатів у депутати.
news-image

З'їзд партії "Слуга народу" перенесли з 8 на 9 червня. Це пов'язано з тим, що в партії не встигають перевірити кандидатів у депутати, передає прес-служба "Слуги народу". Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

"Нам потрібен ще один додатковий день, щоб завершити розгляд анкет тих, хто висловив бажання балотуватися від партії у мажоритарних округах. Через сайт "Слуги народу" ми отримали понад 3,5 тис. заявок. Терміни стислі, але ми хочемо встигнути опрацювати всі анкети, щоб вибрати найбільш гідних кандидатів", – йдеться у повідомленні.

Наголошується, що  місце і графік проведення заходу не змінюються: Національний ботанічний сад ім. М. М. Гришка (м. Київ, вул. Тимірязєвська, 1), 12:00.

Раніше повідомлялося, що з'їзд "Слуги народу" відбудеться 8 червня у ботсаду ім. Гришка.

Нагадаємо, партія "Слуга народу" запустила процес відбору кандидатів у депутати. Всі кандидати проходять чотири етапи перевірки, під час яких партійці перевіряють їхнє минуле та оцінюють їхні якості. Останній етап перевірки відбудеться після з'їзду партії, тоді з'явиться можливість коментувати кандидатури кандидатів. За результатами останнього етапу перевірки керівництво партії ухвалить рішення - залишити всіх кандидатів або когось виключити зі списку.