Суспільство
10 червня 2019
Київстар та Global Office навчать школярів з усієї України культури підприємницької діяльності
В рамках спільного проекту Київстар і громадської організації «Global Office» - GoCamp - 3500 школярів отримають нові знання й навички у сфері інновацій та підприємницької діяльності, а близько 50 співробітників компанії стануть менторами проекту.
news-image

GoCamp – це найбільша освітня волонтерська програма у Східній Європі, в якій волонтери з усієї планети навчають школярів іноземних мов, допомагають долати мовні бар’єри, спілкуватися в багатокультурному середовищі, вчитись думати критично та креативно, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Київстар підтримує ініціативу вже третій рік поспіль та спільно з Global Office розробив програму інтерактивного навчання для школярів Entrepreneurship & Innovation development, що створена на базі успішних бізнес-кейсів. Так минулого року понад 2000 учнів із 75 шкіл по всій України пройшли інтерактивну програму навчання та 25 співробітників Київстар стали менторами освітнього курсу. 

«Для нас дуже важливо давати школярам можливість опанувати навички 21 століття, навчитися критичного мислення та основ лідерства, дізнатися, як використовувати діджитал-інструменти для отримання нових знань. Київстар володіє таким ресурсом - і технологічним, і експертним, тому вже 3 роки поспіль підтримує проект GoCamp. Цього року Київстар разом із Go Global планують навчити студентів GoCamp інноваційної та підприємницької культури. Розвиток освіти - один з пріоритетів нашої компанії. Ми це вважаємо інвестиціями в майбутнє України», — зазначив президент компанії Київстар Олександр Комаров

Київстар надав більше 600 стартових пакетів для волонтерів GoCamp, забезпечивши їх якісним зв’язком на весь період перебування в Україні «Трирічна співпраця GoGlobal та Київстар стала взірцем довготривалого та надійного партнерства громадської ініціативи та соціально відповідального бізнесу.

Завдяки спільним зусиллям українські школярі в мовних таборах GoCamp зможуть розвинути підприємницький хист, отримати діджитал-компетенції та навчитись придумувати креативні бізнес-ідеї. Київстар демонструє, як цілі компанії можна успішно інтегрувати в інноваційні освітні методики», — зауважила Оксана Нечипоренко, директор громадської організації Global Office.

 Нагадаємо, саме за досягнення у проекті GoCamp Київстар отримав нагороду Telecom Awards 2018. А також здобув перемогу у «Національному конкурсі кейсів КСО 2018» за кращий корпоративний внесок в ціль сталого розвитку, як «Забезпечення всеохоплюючої і справедливої якісної освіти та заохочення можливості навчання впродовж усього життя для всіх».

Читайте також:Google запускає безкоштовні курси українською мовою