Події
12 червня 2019
Вантажівка з лісниками впала у річку на Закарпатті: 5 осіб загинули (фото)
Причиною інциденту стала сильна гроза, відтак водій не впорався з керуванням і його машина скотилася з гори в річку.
news-image

У Тячівському районі Закарпаття поблизу села Тарасівка вантажівка зірвалася з гори в річку. У результаті щонайменше 5 осіб загинули. Усі вони їхали на заготовку дров.

За інформацією прес-служби ДСНС, інцидент трапився 11 червня у період з 17:45 до 22:00 у лісовому масиві. Спершу рятувальники виявили тіла чотирьох жертв ДТП, ще одного чоловіка, за даними місцевих ЗМІ, віднесла річка. Також поблизу місця пригоди стояла пошкоджена вантажівка, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Відомо, що загиблі народилися у 1964, 1963, 1981, 1991 та 1992 роках. Імовірно, вони здійснювали заготовку деревини.

Видання "Новини Закарпаття" пише, що причиною інциденту стала сильна гроза, відтак водій не впорався з керуванням і його машина скотилася з гори в річку. Серед загиблих були лише два лісники, решта 3 – жителі села Тарасівка.

У поліції, зі свого боку, зазначили, що на початку села Тарасівка було виявлено тіла 56-річного, 55-річного та 38-річного місцевих жителів. Крім того, в лісовому масиві в урочищі "Пригідське" було знайдено перекинутий автомобіль ЗІЛ. За 200 метрів від авто лежало тіло 28-річного місцевого жителя, а на відстані близько 2 кілометрів від місця інциденту – тіло 36-річного чоловіка.

Правоохоронці попередньо встановили, що вантажівка могла перекинутись внаслідок негоди, а саме – зливи та підйому рівня води. Наразі слідство встановлює обставини трагедії.

Схожий випадок трапився на Івано-Франківщині на початку травня. Тут також вантажівка, щоправда вже з туристами з Білорусі, впала з гори у річ Вантажівка з білорусами впала з висоти у гірську річку на Прикарпатті: усе, що наразі відомо 

Читайте також:У Дніпрі жінка продавала бойові гранати в підземному переході (фото)