Політика
17 червня 2019
Рабінович: Українці проголосують за партію миру тому, що вже перестали довіряти новій владі
Українці проголосують за партію миру, тому що вже перестали довіряти новій владі
news-image

Про це заявив народний депутат України, голова політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» Вадим Рабінович в програмі «Вечірній прайм» в прямому ефірі телеканалу «112 Україна», пише «Є!»    

«Ось прийшов Зеленський ... Може у нього спочатку і були хороші думки. Обіцяв світ встановити, корупціонерів посадити. А далі що? Ми ж не будемо на парламентських виборах голосувати за того, хто обіцяв встановити мир в країні, а через три дні забув про це?»- риторично запитав парламентарій.

За його словами, українці голосували за Зеленського, щоб прогнати Порошенко.

«Я теж голосував за Зеленського. Але в цей раз я буду голосувати за нашу партію. Ще на з'їзді партії перед другим туром президентських виборів я сказав: не можна підтримувати ні Зеленського, ні Порошенко тому, що їхні гасла зіллються. Але ми були зобов'язані проголосувати за Зеленського, щоб дати країні якийсь шанс, щоб позбутися від Порошенка», - продовжив народний депутат.

Політик упевнений, що тільки «Опозиційна платформа - За життя» може встановити мир в країні.

«Ми йдемо в парламент зі світом. Я вважаю, що крім нас більше ніхто не може його встановити. Я сподіваюся, що наша політична сила отримає більше 50% голосів. Люди прокинуться, перехворіють ось цією владою. І зрозуміють, що світ перебуває в руках нашої партії», - резюмував Вадим Рабінович.

Читайте також:Рабінович: Якщо не буде газової угоди з РФ, то наша труба перетвориться на металобрухт (відео)