Політика
18 червня 2019
Зеленський розповів чим відрізняється від «вигаданого президента» Голобородька
Президент додав, що він не їздить на роботу на велосипеді, оскільки це може бути небезпечно, у зв'язку з його положенням.
news-image

Президент України Володимир Зеленський розповів про різницю та схожість між ним та "вигаданим президентом" Голобородьком. Про це глава держави заявив в інтерв'ю німецькому виданню Das Bild, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Ми відрізняємося тим, як ми жили, але є схожими в наших цінностях. Я хочу для українців все, що я обіцяв, як Слуга народу - зупинити корупцію, принести чесність і прозорість в українську політику об'єднати країну, забезпечити мир і покращити життя простих людей, з якими я так само щирий, як і Василь Голобородько", - заявив Зеленський.

Президент додав, що він не їздить на роботу на велосипеді, оскільки це може бути небезпечно, у зв'язку з його положенням. 

"А також, ще важливо підкреслити, що як реальний політик, я буду співпрацювати з міжнародними партнерами України", - сказав Зеленський і додав, що нагальною метою для України зараз є розвиток добрих відносин нового уряду з МВФ, а також з Європейським Союзом та НАТО.
 
Зазначається, що економічними пріоритетами є встановлення верховенства права, лібералізація валюти та приватизація, земельна реформа, адміністрування податків та управління корупцією, зменшення адміністративного навантаження на бізнес та створення стимулів для малого та середнього бізнесу.