Події
18 червня 2019
Пошуки 11-річної Дарини Лук'яненко: у могилі без хреста знайшли труп
Пошуки Дарини тривають. Поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії та волонтерами збільшили радіус пошуків.
news-image

Під час пошуків 11-річної Дарини Лук'яненко в селищі Іванівка на Одещині бійці Нацгвардії знайшли труп 58-річного чоловіка у могилі без хреста. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Ноги чоловіка були замотані скотчем, повідомив перший заступник керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Бійці Національної гвардії України звернули увагу на свіжу могилу без хреста на території кладовища в селищі. Коли частково згорнули насип землі – побачили замотані скотчем ноги. Було встановлено, що в цьому місці без відповідного дозволу, за відсутності родичів, без труни раніше був похований таким варварським способом 59-річний чоловік", - розповів Аброськін.Додав, що обставини смерті та поховання чоловіка встановлюються.

Пошуки Дарини тривають. Поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії та волонтерами збільшили радіус пошуків. До Іванівки для підсилення прибули заступник начальника Департаменту, а також практичні працівники апарату карного розшуку, фахівці кінологічної служби зі спеціально підготовленими собаками.

13 червня Дарина Лук'яненко із селища Іванівка пішла в танцювальний гурток і її місцезнаходження досі не встановлено. За тривогою піднято поліцейських із 5 найближчих до місця події райвідділів поліції. Також задіяні 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки працівників ДСНС і більше сотні волонтерів. Водолази шукають дитину на воді та під водою. Пошуки ведуться і з повітря.

Читайте також:На новий пішохідний міст у Києві заїхав водій на Mercedes