Київ
19 червня 2019
У центрі Києва поліцейські затримали подружню пару, залишивши їхню дитину на 5 годин у авто (відео)
Правоохоронці стверджують, що сімейна пара захищала порушника і заважала роботі поліції.
news-image

У вівторок, 18 червня, на Бессарабській площі в центрі Києва патрульні поліцейські провели жорстке затримання подружжя.

Відео інциденту опублікував в Facebook киянин Денис Ярославський, пише «Є!».

Очевидці події розповіли, що поліцейські зупинили машину і почали розмовляти з водієм на підвищених тонах. В цей час позаду їхала сім'я, чоловік дружина і дитина. Жінка почала знімати конфліктну ситуацію на відео, і правоохоронці переключили свою увагу на неї, забувши про зупинене ними раніше авто.

Закінчилося все тим, що жінка і її чоловік були затримані, а в машині на 5 годин лишилася їх дитина.

Як би там не було, а за опір працівникам поліції на громадянку складено відповідні матеріали. А оцінку діям патрульних дасть відділ моніторингу після аналізу всіх обставин.

В прокуратурі цю ситуацію внесли до ЄРДР і зняли побої.

"Товариші патрульні, будьте стриманішими! І судячи з відео, вас кілька разів до ряду можна було роззброїти і залишити пристебнутими один до одного, вашими ж наручниками", - додає Ярославський.

За словами патрульного батальйону київської поліції Євгена Зборовського, екіпаж поліції рухався по вузькій вулиці між ТЦ "Арена Сіті" і Бассарабским ринком. Там вони помітили автомобіль марки BMW, який був припаркований другим рядом і ускладнював рух вулицею, пише Є Київ.

Поліцейські відреагували на порушення водієм ПДР і почали з ним розмову. У цей час з'явилася героїня відео з чоловіком, які почали заважати роботі поліції, захищаючи порушника.

"На прохання відійти на тротуар не реагують і у результаті жінка, не контролюючи свою агресію при черговій спробі повернути її на тротуар, з криками і нецензурною лайкою (так, на очах у своєї дитини, на вигляд 10-12 років) розцарапала особу патрульної і залишила садна на руках. На це патрульні також зобов'язані реагувати і мають всі підстави для затримання. Саме при законному затриманні, коли жінка розуміє, що переборщила і починає плакати, включається обрізане відео, викладене автором", - написав Зборовський.

Читайте також:У Миколаєві швидка збила школярку і зникла