Події
20 червня 2019
Відлюдник і брехун: що відомо про підозрюваного у вбивстві Даринки Лук'яненко (фото, відео)
Вбивці загрожує довічне ув'язнення.
news-image

22-річний Микола, житель села Іванівка Одеської області, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Даші Лук'янченко, буквально "жив у телефоні", був відлюдником, а слідчим розповів, що в момент вбивства грав на комп'ютері.

Його батьки – підприємці, торгують на місцевому ринку поряд з точкою мами Даші, пише «Є!» з посиланням на "Крапка". Причому, мама хлопця брала активну участь в пошуках. Була однією з головних активісток, які шукали Дашу. Батьки нібито до останнього не вірили, що їх син міг убити.

Причому, в їхньому будинку ще до виявлення тіла проводили кілька обшуків, вони не перешкоджали. Батьки стверджували, що в той час, коли пропала Даша, їх син приймав душ, а потім грав у комп'ютерні ігри і дивився фільм у навушниках.

Біля будинку підозрюваного зібралися розлючені люди

Примітно, що хлопець добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні, але провалив її. Втім, мама хлопця це пояснювала тим, що син довгий час знаходився в депресії.

Ніхто в Іванівці до останнього не міг повірити в такий поворот. Батьки Миколи при цьому поскаржилися, що весь час поліцейські цілодобово знаходяться біля їхнього будинку. Швидше за все, це робилося, щоб не дати переховати тіло.

Микола Тарасов

Підозрюваний не зізнавався у скоєному до тих пір, поки його не видала місцева мешканка. За його словами, вбивство дівчинки сталося саме в тому місці, де жителі Іванівки чули крик.

Примітно, що в пошуках дівчинки брали активну участь ворожки і екстрасенси, які запевняли, що дитина жива і знаходиться в підвалі. Ближче до ночі близькі 11-річної Дарини впізнали тіло дитини. За словами слідчого, батьки 22-річного підозрюваного, швидше за все, не знали про скоєне. Також вони відмовилися наймати йому адвоката. Правоохоронці розповіли, що хлопцеві загрожує довічне ув'язнення.

Читайте також:Задушив і роздягнув: вбивця Даринки Лук'яненко зізнався