Події
20 червня 2019
Сьогодні студенти КНУ ім. Т. Шевченка протестуватимуть проти Портнова
Від керівництва вишу вимагають скасувати наказ про працевлаштування Андрія Портнова професором кафедри конституційного права.
news-image

У Facebook створили сторінку з анонсом акції "Ні Портнову в КНУ!", яка повинна відбутися у четвер, 20 червня, о 18:30, біля Червоного корпусу університету, передає «Є!» із посиланням на 5 канал.

Нагадаємо, напередодні заступника глави Адміністрації Президента часів Януковича – Андрія Портнова –знову прийняли на роботу на кафедру конституційного права юрфаку КНУ ім. Т. Шевченка.

Про анонсовану акцію також написало кілька студентів університетів. З повідомлень стає зрозуміло, що через проведення акції протесту їм почали погрожувати.

"Іван Голод. Студент КНУ ім.Шевченка. Один з організаторів акції "Ні Портнову в КНУ!" Вгадайте, чому йому сьогодні погрожували охоронці університету і обіцяли незаліки. Сьогодні акція не лише про те, щоб звільнили Портнова, а й щоб підтримати таких студентів, яких адміністрація хоче поставити на місце", – написав у Facebook активіст Сергій Мазур.