Суспільство
21 червня 2019
У Запоріжжі фотограф ґвалтував 2-річну дитину
Зловмисник також був учасником багатьох закритих груп, де поширювався контент з дитячою порнографією.
news-image

У Запоріжжі правоохоронці затримали 23-річного місцевого мешканця, який зґвалтував 2-річну дівчинку, передає «Є!» із посиланням на Департамент кіберполіції України 

Зловмисник був учасником багатьох закритих груп, де учасники поширювали контент з виключно дитячою порнографією.

Працюючи незалежним фотокореспондентом, чоловік також підробляв фотозйомками на дитячих святах та спортивних змаганнях. Деякі з цих фото він також пересилав учасникам закритих груп.

"Як встановили працівники кіберполіції, близько року тому для збагачення власної колекції дитячої порнографії, а також власного задоволення, зловмисник зґвалтував на той момент 2-річну дівчинку. Помітивши, що вона не розповіла про це матері, чоловік ще декілька разів ґвалтував дитину. При цьому свої дії він знімав на фото та відеокамеру. Отриманий контент поширював у мережі, щоб отримати унікальний контент від учасників таких груп, тим самим провокував інших учасників груп до подібних дій", - йдеться в повідомленні поліції.

Крім того, він мав відеоархів з дитячою порнографією, який зберігав як на власних носіях, так і у хмарному сховищі. Подібні відео він поширював серед громадян України та іноземців.

За місцем проживання фігуранта поліцейські провели обшук. Вилучено техніку, на якій зберігався протиправний контент. Її направлено на експертизу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею "Сексуальне насильство".

Чоловіка наразі арештовано строком на 60 діб та вже оголошено про підозру. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Читайте також: Поки не буде законів, які захищають дітей, наших маленьких громадян будуть гвалтувати та вбивати, - Аброськін