Події
21 червня 2019
Дівчинку ховають у закритій білій труні: на Одещині прощаються з 11-річною Дариною Лук'яненко (фото і відео)
Сліз не стримує ніхто. Плачуть навіть чоловіки.
news-image

21 червня в селищі Іванівка на Одещині прощаються з 11-річною Дариною Лук'яненко. Про це пише «Є!» з посиланням на Gazeta.

Дівчинку ховають у закритій білій труні. Провести її в останню дорогу зібралося кілька сотень жителів селища. Родичів убивці дівчинки, родини Тарасових, на похороні немає. Сьогодні їхній будинок посилено охороняє поліція.

 

З двору труну з тілом несуть до центральної площі селища. Там біля будівлі райдержадміністрації встановили намет та обладнали місце для прощальної панахиди. Сюди ідуть тисячі людей. Несуть живі квіти та штучні вінки. Сліз не стримує ніхто. Плачуть навіть чоловіки. Поряд із траурною процесією чергують медики та поліція. Родичі вбитої дівчинки попросили журналістів не знімати.

Вранці мати підозрюваного Марія Тарасова прийшла на ринок, щоб відкрити ятку. Почала витирати очищувачем написи: "Вам тут не місце", "Вбивці", "Геть із Іванівки". Частково їй це вдалося. Люди обурилися, що смердить очищувачем і знову намалювали написи.

У той час сьогодні в Одесі суд має обрати запобіжний захід Миколі Тарасову, якого підозрюють у вбивстві 11-річної Дарини Лук'яненко, повідомляє ТСН.

Прокуратура вимагає арешту без права на заставу. О десятій ранку прокуратура передала в Київський районний суд Одеси подання щодо запобіжного заходу. Час засідання поки не визначено. Приміщення суду поліція узяла під посилену охорону.