Події
25 червня 2019
«Як в серіалах»: львів’янин допоміг патрульним наздогнати порушника (відео)
Нетверезий водій намагався втекти від правоохоронців.
news-image

Львів’янин допоміг патрульним наздогнати нетверезого водія. Відповідне відео оприлюднила Патрульна поліція Львівської області, передає «Є!»

Поліцейські зазначили, що напередодні ввечері на вулиці Мечникова до поліцейських звернулися громадяни і вказали на скутериста, який вживав на їхніх очах алкоголь.

Один із патрульних почав наближатися до скутериста, але той почав втікати. Поліцейський побіг за ним, вигукуючи, щоб нетверезий водій зупинив скутер. Тим часом напарник розвертався на службовому автомобілі аби теж розпочати переслідування.

"Раптом патрульний помітив, що біля нього зупинився автомобіль Subaru, водій якого запропонував разом наздогнати скутериста. Патрульний, не гаючи часу, так і зробив. Вже за лічені секунди вони наздогнали водія скутера і інспектор надав йому вимогу зупинитися", - розповіли поліцейські.

Патрульні запитали «втікача», чи вживав він алкоголь. 36-річний чоловік спочатку сказав, що випив лише слабоалкогольне пиво, але потім забрав свої слова назад. Йому запропонували пройти перевірку, проте він відмовився.

На водія скутера склали протокол за ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння).