Політика
3 липня 2019
Медведчук заслужив подяки від Зеленського за звільнення чотирьох полонених, - експерт
Не президенту, не Міністерству закордонних справ, а саме Медведчуку вдалося звільнити полонених.
news-image

Президенту України Володимиру Зеленському варто було б подякувати главі політради партії «Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ» Віктору Медведчуку за звільнення чотирьох українських полонених.

Таку думку на своїй сторінці в Facebook висловив політичний експерт Володимир Макаровський, пише «Є!».

 

«Віктора Медведчука можна любити, можна не любити, але це в будь-якому випадку емоції. А факти такі, що сьогодні тільки він веде ефективні, результативні переговори зі звільнення наших полонених», - написав Макаровський.

Він підкреслив, що не президенту, що не Міністерству закордонних справ, а саме Медведчуку вдалося звільнити полонених.

«І той факт, що саме Медведчук минулого тижня вперше за півтора року звільнив полонених українців (причому, відразу чотирьох!) Говорить про те, що він як мінімум не боїться брати на себе відповідальність і домагається результату в таких складних питаннях. Медведчук! Чи не президент Зеленський, не наш МЗС - вони ніяк не просунулися, пальцем не поворухнули в справі звільнення українських громадян. А саме той самий Медведчук, якого багато хто вважає неоднозначною фігурою», - зазначив експерт.

Він нагадав, що звинувачення на адресу Медведчука - нібито він згадує про полонених тільки перед виборами - надумані, так як він з початку конфлікту звільнила понад 400 українців.

«До речі, про Зеленського. Його роздратована реакція на звільнення чотирьох українців здивувала реально всіх. Як і звинувачення на адресу Медведчука, що він нібито згадує про полонених тільки перед виборами. Адже вся країна знає, що Медведчук звільнив понад 400 осіб починаючи з 2014 року. І, по-хорошому, Зеленському варто було б подякувати Медведчуку, а не публічно психувати через нього. Виникає питання: так хто тут більш «неоднозначна фігура»?», - резюмував Володимир Макаровський.

Читайте також:Медведчук добився від керівників ОРДЛО звільнення чотирьох українців