Політика
5 липня 2019
Рабінович: Завдяки вдалому розташуванню Україна повинна отримувати вигоду і на Сході, і на Заході
«Опозиційна платформа - За Життя» – це єдина партія, яка може принести Україні мир, зробити її транспортною державою, з якою будуть торгувати і говорити на рівних її сусіди
news-image

Про це заявив народний депутат України і співголова згаданої політсили Вадим Рабінович в ефірі програми «П'ять питань Вадиму Рабіновичу За життя» на телеканалі NewsOne, пише «Є!»  з посиланням на Опозиційна платформа - За Життя.

Останні п'ять років в Україні правила «патріотична» влада, яка тільки те й робила, що співала пісні. Представники команди Порошенка співали гімни економіці, заїжджі пройдисвіти в Кабміні вбивали нашу валюту, медицину, соціальну сферу під вигуки «Слава Україні!"- а наслідки їх правління співмірні з наслідками найстрашніших воєн. Але не можна жити вчорашнім днем – потрібно рухатися далі», – вважає парламентарій.

Політик нагадав, що тільки у його політичної сили є чіткий план по виведенню України з кризи, на виконання якої потрібен один рік.

Опозиційна платформа - За Життя" в змозі за один рік вивести країну з того глухого кута, в якому вона знаходиться. Для цього потрібно керуватися лише трьома принципами. По-перше, Україна зобов'язана встановити рівноправні прагматичні відносини з усіма сусідами. Ми повинні торгувати з ними, використовуючи формулу: купив дешевше, а продав дорожче. Все інше – від лукавого! Коли російську нафту оголошують швейцарською і продають її нам втридорога-це ненормально. Це схема, на якій заробляла влада, яка пішла і її потрібно поламати!» – підкреслив народний депутат.

Він упевнений, що, виходячи з географічного положення, Україні потрібно стати державою, яка буде заробляти гроші і на Сході, і на Заході.

Україна має географічну перевагу. Ми повинні стати справжньою транспортною країною і стати частиною китайського "Шовкового шляху". Майбутня влада повинна домовитися з Росією і Європою про створення газового консорціуму для того, щоб наша газотранспортна система не стала купою металобрухту вже наступного року", - заявив політик.

Ще одним найважливішим фактором для побудови успішної України співголова партії «Опозиційна платформа - За Життя» назвав врегулювання конфлікту на Донбасі.

Ми не зможемо досягти суттєвого зростання економіки, а разом з тим і зростання добробуту громадян, без встановлення миру на Донбасі. Політики знову стануть придумувати ахінею для виправдання провальної політики щодо врегулювання конфлікту на сході країни. Ми повинні уникнути цього! Українці стоять перед вибором: мир чи війна. Мова вже не йде про партії, виборчі списки та прізвища. Українці повинні вибрати - чи будуть вони жити в постійній війні або процвітати в мирі!» – резюмував Вадим Рабінович.