Події
6 липня 2019
Два тижні пролежала в лісі: у поліції розповіли подробиці вбивства 13-річної дівчинки на Дніпропетровщині
Про зникнення дівчинки її мати повідомила поліцейським 29 червня.
news-image

Тіло 13-річної Інни Дубік близько двох тижнів пролежало у лісосмузі поблизу села Миронівка, де проживала дівчинка, поки поліція не затримала підозрюваного у вбивстві. Про це повідомили у прес-службі поліції Дніпропетровської області. Про зникнення дівчинки її мати повідомила поліцейським 29 червня, хоча дитина пішла з дому ще 23 числа і відтоді не поверталася, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Того ж дня було організовано пошукову операцію, до якої приєдналися волонтери, місцеві жителі та працівники Нацгвардії. Також розглядалися версії, що Інна може перебувати у знайомих в м. Жовті Води. 

В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину та зізнався, де сховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили у лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому, - йдеться у повідомленні поліції.
Читайте також: У пологовому будинку Житомира з різницею в годину невістка народила третю дитину, а свекруха - 14-у (відео)