Політика
7 липня 2019
Команда кандидата Буряка в Запоріжжі перейшла до прямого підкупу виборців (відео)
У соцмережах з'явилося відео, де команда мера Запоріжжя Володимира Буряка, який балотується від «Опозиційного блоку» під №7, підкуповує виборців
news-image

Про це повідомили запорізькі ЗМІ, пише «Є!»  з посиланням на Акцент.   

У мережі з'явилося відео з цією інформацією про те, що в Запоріжжі агітація за команду Буряка знову прийняла вже традиційну форму — людям роздають пакети з їжею. Відповідний пост опублікований в Instagram», - повідомив користувач its_zp, якого цитують запорізькі ЗМІ.

За його словами, в цей раз годували виборців Олександрівського району міста Запоріжжя.

"Минулого тижня була черга годувати виборців Олександрівського району. Сьогодні з ДК Металургів виходили з пакетами Віктора Бусько (кандидат від «Опоблока» по округу №75, якого називають людиною Буряка, – ред.). Причому бажаючих так багато, що на дорогах створюються транспортні затори", - повідомляє автор публікації.

Нагадаємо, запорізькі ЗМІ раніше повідомляли, що мер Запоріжжя Володимир Буряк веде до Верховної Ради як мінімум трьох кандидатів. Спостерігачі під час виборчої кампанії кілька разів звинувачували їх у порушенні законодавства за передвиборчі концерти, агітаційні зустрічі у навчальних закладах з батьками учнів, за рекламу кандидатів на офіційному сайті мерії Запоріжжя.

Читайте також: У фаворитів парламентської гонки з'явився небезпечний противник-Аграрна партія Поплавського, - Карасьов
 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram

Традиции продолжаются. Команда Владимира Буряка продолжает укатывать пенсионеров и прочие незащищённые слои населения, которые готовы продавать свой голос за еду. На прошлой неделе была очередь кормить избирателей Александровского района. Сегодня из ДК Металлургов выходили с пакетами Виктора Бусько. Причём желающих так много, что на дорогах создаются транспортные заторы. Именно таким способом 4 года назад, команда мэра выиграла выборы. Подкуп? Не, не слышали. Разговаривайте со стариками. Объясняйте что продавая свой голос, они продают ваше будущее и покупают вам билет в Польшу. #запоріжжя #запорожье

Публикация от Это Запорожье (@its_zp)