Події
8 липня 2019
Ведучий грузинського телеканалу обматюкав Путіна у прямому ефірі (відео 18+)
Георгій Габунія яскраво продемонстрував своє ставлення до лідера країни-агресора у вкрай жорсткій і нецензурній формі.
news-image

Грузинський ведучий Георгій Габунія обматюкав главу Росії Володимира Путіна в ефірі телеканалу "Руставі 2", пише «Є!» з посиланням на Обозреватель.

У кінцівці авторської програми "Постскриптум" він яскраво продемонстрував своє ставлення до лідера країни-агресора у вкрай жорсткій і нецензурній формі.

"Я хочу передати величезний привіт нашому великому другу, президенту Росії Володимиру Володимировичу Путіну. Вовочка, с*ка ти бродяча... На нашій красивій землі немає місця такому убогому створінню, такому виродку як ти..." — сказав Габунія.
"Ти — смердючий окупант. Пішов ти в д*пу, Володя! Іди на х*й разом зі своїми рабами!" — сказав ведучий, побажавши горіти у пеклі загиблим батькам Путіна.

Габунія обматюкав Путіна

На слова ведучого відреагувала також пропагандистка Кремля Ольга Скабєєва, звинувативши його у провокації.

"Гидота і вульгарність! Нехай грузинський міністр прокоментує, який не хотів розривати торговельні зв'язки з Росією. І грузинський президент нехай теж висловить свою думку. Самі пиляйте сук, на якому сидите", — сказилася вона.

Президент Грузії Саломе Зурабішвілі також засудила "словесну агресію" ведучого, однак від вибачень утрималася.

"Заява йде врозріз із усіма грузинськими традиціями, служить лише поділу і підвищення напруженості в країні, з Росією і в регіоні", — написала вона.

Однак прем'єр-міністр країни Мамука Бахтадзе радикальніше засудив телеведучого, пригрозивши, що "не залишить це без реагування".

Увага, відео 18+

Читайте також:Путін вимагає скасування блокади окупованого Донбасу