Події
9 липня 2019
У Скадовську в квартирі знайшли мертвими жінку і двох дітей
На Херсонщині знайшли тіла двох хлопчиків, поруч - труп їхньої мами з пакетом на голові.
news-image

Вбивство 33-річної жінки та її двох синів, дев'яти та семи років відбулося в Скадовську Херсонської області. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції в області. Про це пише «Є!» з посиланням на РБК.

Про страшну знахідку повідомив житель міста Гола Пристань, який приїхав в Скадовськ до своєї екс-дружини. Саме він виявив тіла жінки і своїх синів у арендованой квартирі.

Зазначимо, що за даними видання Кримінальна Україна, тіла були виявлені в понеділок, 8 липня, близько 16:30. Також повідомляється, що на голові жінки був поліетиленовий пакет.

Також стало відомо, що жінка приїхала з дітьми в Скадовськ на відпочинок. Зараз поліція перевіряє відразу кілька версій. По-перше, перевіряють алібі колишнього чоловіка, по-друге, припускають серійне вбивство кимось зі сторонніх. Розглядається і версія, що жінка могла вбити дітей і вчинити суїцид.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та керівництво поліції області. За фактом злочину порушено кримінальну справу за пунктами 1 і 2 ч. 2 ст. 115 КК України (Умисне вбивство).

Читайте також:Два тижні пролежала в лісі: у поліції розповіли подробиці вбивства 13-річної дівчинки на Дніпропетровщині