Україна
20 лютого 2015
Апеляційний суд залишив ліцензію ВУЗу Поплавського
Суд відмовив у задоволенні апеляції за 3 хвилини
news-image

Суд під головуванням судді Олени Губської прийняв рішення за 3 хвилини. Київський апеляційний адміністративний суд не задовольнив апеляцію Міністерства освіти і науки та залишив без змін рішення суду попередньої інстанції про заборону МОН позбавляти ліцензії Київський Університет Культури (КУК), передає Є! Єдність.інфо

Таким чином, приватний університет, заснований компанією співаючого ректора і нардепа Михайла Поплавського та його сина, може знову набирати студентів.

Нещодавно було викрито схему роботи Кука, який брав гроші за навчання, проводив його на базі державного вузу і видавав дипломи державного зразка. Перевірка МОН показала, що зазначені у реєстраційних документах Кука адреси та приміщення насправді - фікція.

Раніше повідомлялося, що Акредитаційна комісія при Міністерстві освіти анулювала ліцензію приватного вищого навчального закладу "Київський університет культури", засновниками якого є ректор Михайло Поплавський і його син.

Згідно з цією схемою, Поплавський, будучи ректором нацуніверситету культури, створив свій приватний вуз з фактично такою ж назвою - Приватний вищий навчальний заклад "Київський університет культури", відомий як КУК. Його засновником стало ТОВ "Укрконцерту", засновниками якого, в свою чергу, сам Поплавський з сином Олександром.

Читайте також: Кернес не вважає Росію агресором