Україна
20 лютого 2015
Наливайченко зробив сенсаційну заяву, про людину, яка керувала снайперами на Майдані
Снайперами, що здійснювали обстріл людей на Майдані, керував радник Президента Росії Володимира Путіна Владислав Сурков.
news-image

Про це голова СБУ сказав в ефірі телеканалу "1+1", передає Є! Єдність.інфо з посиланням на Корреспондент.net

Наливайченко повідомив, що дану інформацію на допитах повідомили співробітники спецпідрозділу СБУ "Альфа".

"Вони дали конкретні свідоцтва про розташування іноземних снайперських груп, які цілилися і в мітингувальників..., і у співробітників Міністерства внутрішніх справ", - сказав він.

Наливайченко підкреслив, що правоохоронці мають документальне підтвердження їх протиправної діяльності в Україні.

"В рамках цього виробництва є посади, прізвища, копії паспортів, дати їх в'їзду-виїзду, яким зв'язком вони користувалися, в яких приміщеннях знаходилися, як радник президента Путіна Сурков ними керував у Києві...", - сказав він.

Наливайченко також зазначив, що 3 групи співробітників Федеральної служби безпеки Росії приїжджали в Київ у грудні 2013-лютому 2014 року і здійснювали організацію і планування розгону активістів Евромайдана.

Крім того, він підкреслив, що велика кількість правоохоронців і співробітників СБУ виявилися зрадниками і співробітниками іноземних спецслужб.

Зокрема, колишній керівників СБУ в Криму Петро Зима виявився співробітником ФСБ і допомагав Росії здійснювати анексію півострова. Всього на даний момент в державній зраді підозрюються близько 100 колишніх співробітників СБУ, 10 з яких заарештовано.

Читайте також: Генпрокурор розповів подробиці "цікавої спецоперації" з затримання Єфремова