Політика
17 липня 2019
Рабінович: Українці все ще чекають пробудження Голобородько і повернення миру (відео)
Будь-яке питання, яке піднімалося Зеленським під час передвиборної кампанії, так і не вирішене, вважає Рабінович.
news-image

Українці все ще чекають, що новий президент Володимир Зеленський стане телевізійним Голобородько і виконає свої обіцянки.

Про це в ефірі політичного ток-шоу «Пульс» на телеканалі «112 Україна» заявив співголова партії «Опозиційна платформа - ЗА ЖИТТЯ», народний депутат Вадим Рабінович, інформує «Є!».



«Зеленський для мене не ворог. Я все так само вважаю, як і багато хто з вас, що ось-ось прокинеться Голобородько і зробить все те, що він обіцяв», - зізнався парламентарій.

Будь-яке питання, яке піднімалося Зеленським під час передвиборної кампанії, так і не вирішене, вважає Рабінович.

«З тарифами - не можна, тому що президент не займається економікою за Конституцією. Але чому тоді йому можна мостами командувати? Це теж економіка! Так не повинно бути», - впевнений політик.

На думку народного депутата, головне, до чого повинні прагнути українські політики, - мир.

«Те ж саме відбувається з миром. Але ж мир - самодостатня цінність. Не потрібно вигадувати ніяких додаткових гасел, все ясно: буде мир в країні - і ми виживемо, чи не буде його - виживемо погано. Але все одно виживемо!», - підкреслив парламентарій.

Глава Опозиційної платформи - ЗА ЖИТТЯ дав зрозуміти, що налаштований рішуче.

«Ми вже показали на українських виборах, що вибір Зеленського - це зламаний хребет дракону Порошенко. Ми пережили Порошенка, і Супрун переживемо, і всіх інших - і буде сильна Україна!»,- резюмував він.

Читайте також:Гриценко заявив, що «обламає рога» Смешко, якщо він буде закривати йому рота