Малозабезпеченим пенсіонерам у віці 70+ можуть скасувати комунальні тарифи
Президент України Володимир Зеленський заявив, що його команда працює над тим, аби скасувати комунальні тарифи малозабезпеченим пенсіонерам за 70 років.
news-image

Президент України Володимир Зеленський заявив, що його команда працює над тим, аби скасувати комунальні тарифи малозабезпеченим пенсіонерам за 70 років.

Про це пише «Є!» з посиланням на ТСН.

"Є ідея, зараз дуже складно про неї говорити, але ідея дуже креативна. Зараз знаходять хлопці наші економічну модель, як людям, яким за 70 років, коли вже людина не може, вона не тільки на пенсії, але й фізично не може працювати, і вона вже достатньо працювала на країну по 40-50 років, як цій людині не сплачувати комуналку. Я дуже хочу, саме ті люди, які малозабезпечені. Я думаю, що у нас вийде, я дуже хочу", - зазначив Зеленський.

За його словами, він також прагне знизити тарифи в Україні, однак для цього потрібен уряд. Зеленський підкреслив, що МВФ та Світовий банк не проти цього, однак вони прагнуть зрозуміти, за рахунок яких коштів відбуватиметься це зниження.

"Треба уряд і треба велике бажання. Ми вже навіть говорили з МВФ, зі Світовим банком, вони дуже боялися, що ми будемо різко зменшувати тарифи. Не тому що вони проти, тому що вони не знають за рахунок кого і за рахунок чого. Щоб не було дійсно дірки в бюджеті. Тільки бажання. Ми це обов’язково зробимо. Ми вже знизили тарифи, мені здається, на 12%. Це замало, але це перший крок", - пояснив президент.

Читайте також:У Зеленського розповіли, коли українцям зменшать комунальні тарифи