Політика
19 липня 2019
Грубість чи необережність: Зеленський штовхнув Полторака (відео)
Прес-секретарка міністра оборони Вікторія Кушнір в коментарі назвала це відео маніпуляцією.
news-image

У п'ятницю, 19 липня, під час візиту президента України Володимира Зеленського до Міністерства оборони голова держави різко відштовхнув міністра оборони Степана Полторака, після чого той мало не впав, пише «Є!» з посиланням на 5 канал.

На записі видно, як глава держави приїхав на місце події, привітався з міністром та керівником генштабу Русланом Хомчаком. Потім підійшов до заступника голови Офісу президента Руслана Рябошапки. Під час розмови Полторак щось намагався сказати, в цей час Володимир Зеленський його різко відштовхнув.

Вочевидь, інцидент стався під час того, як Зеленський разом із Полтораком і головнокомандувачем ЗСУ Русланом Хомчаком були на презентації нових модулів, призначених для розміщення бійців ЗСУ на передовій.

Цей епізод прокоментував нардеп Володимир Ар'єв.

"Не можна розпускати руки. Ніколи! Щодо підлеглих, щодо рівних, всіх. Виняток – коли захищаєшся, інакше – табу! Особливо коли ти президент, і певна частина громадян бере з тебе приклад", – йдеться у тексті повідомлення.
"І ще. Якщо штовхаєш міністра оборони, який останні роки піднімав армію з руїни і якого дуже поважають солдати й офіцери, будь готовий до відповідного ставлення. Головнокомандувач – посада тимчасова, військова честь – назавжди", – додав він.

Прес-секретарка міністра оборони Вікторія Кушнір в коментарі назвала це відео маніпуляцією. Зазначила, що інформація про нібито некоректні дії з боку президента не відповідає дійсності.

Вона пояснила, що Степан Полторак разом із Русланом Хомчаком лише зробили крок назад, щоб Зеленський поспілкувався із заступником голови Офісу президента.

Читайте також:МВС очікує на парламентських виборах явку на рівні 50%