Політика
19 липня 2019
Богдан Гіганов: Всі прихильники прямих переговорів про мир повинні голосувати за Опозиційну платформу - За Життя
Всі прихильники прямих переговорів про мир повинні голосувати за Опозиційну платформу - За Життя
news-image

Про це після виходу з «Опозиційного блоку» заявив керівник Приморської районної організації партії в Одеській області Богдан Гіганов, пише «Є!»

Ще до об'єднань я прийняв для себе виважене рішення залишити лави партії, в якій був обраним керівником Приморської районної організації з моменту її заснування. Причина банальна - амбіції і гордість окремих її керівників затьмарили їм розум. Політична сила, яка організувалася з єдиною метою - принести в країну Мир і Розвиток, на жаль здулася і перетворилася в клуб бажаючих отримати мандати за всяку ціну! І плювати, що сьогодні для цього потрібно стати пліч-о-пліч з поплічниками режиму Порошенко ... Плювати на дані виборцям обіцянки ніколи з ними не співпрацювати. Адже сьогодні це виявилася єдина можлива конфігурація, при якій партія може пройти в парламент. Нехай і з поламаною ідеєю. Для мене це низько і стало останньою краплею», - написав Гіганов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, сьогодні єдина політична сила, яка послідовно і впевнено виступає за мир, а головне, не боячись нічого, робить для світу абсолютно конкретні речі - це Опозиційна платформу-За Життя.

І дуже важливо не плутати фальшиву опозицію до цієї. За час каденції було різне - гарне і не дуже! Але це мій шлях, і він ще не закінчений. Яким він буде завтра у кожного з нас, дізнаємося після 21-го липня. Я б хотів, щоб незважаючи на обставини, ви, як і я, намагалися перебувати в першу чергу в гармонії з самим собою. Голосуйте по совісті!»- підсумував Богдан Гіганов.