Політика
19 липня 2019
Богдан Гіганов: «Опоблок» втратив ідеологію і зрадив виборців, тому голосувати за нього не можна
Ні в якому разі не слід голосувати 21 липня за «Опозиційний блок, так як ця партія втратила ідеологію, зрадила виборців і не заслуговує їх голосів
news-image

Про це після виходу з «Опозиційного блоку» заявив керівник Приморської районної організації партії в Одеській області Богдан Гіганов, пише «Є!» з посиланням на Facebook

«Мене звуть Богдан Гіганов, я депутат Одеської міської ради, обраний за списком партії «Опозиційний блок». Членом якої я був і керував Приморською районною організацією партії міста Одеси з самого її заснування до недавнього часу. Якщо ви чули коли-небудь про напади націоналістів на приймальні «Опозиційного блоку» в Одесі - мова швидше за все йшла про мою депутатську приймальню. Ті, хто знає мене особисто і знайомий з моєю депутатською діяльністю, не дадуть збрехати - я завжди намагався бути на стороні правди, бути людиною об'єктивною, не порушувати головних принципів, і я ніколи не торгував ідеєю. Іноді мені це дуже дорого коштувало», - розповів Гіганов.

За його словами, жадібність окремих керівників «Опоблока» привела до руйнування його структури.

Але все, що має початок, має й кінець. Сьогодні я для себе прийняв зважене рішення залишити лави політичного проекту, в який вступав в 2014 році для досягнення двох головних для України цілей: цілі миру і цілі розвитку. Через жадібності, через гордість окремо взятих керівників «Опозиційного блоку» людей ввели в оману, а структуру партії просто зруйнували», - констатував політик.

На його думку, сьогодні політичний проект «Опозиційний блок» просто хоче будь-яким шляхом потрапити в парламент.

І для цього вони готові об'єднатися з так званою «партією мерів», які успішно співпрацювали з режимом Порошенко все п'ять років. Проти якого ми з кожним членом «Опозиційного блоку» виступали. Як на мене - це зрада інтересів наших виборців. І цю думку підтримують дуже багато людей, що знаходяться в структурі «Опозиційного блоку». Після моєї сьогоднішньої заяви про вихід, мені подзвонили десятки людей з підтримкою», - зазначив екс-член ОБ.

Він також закликав ні в якому разі не голосувати за «Опоблок» на виборах 21 липня.

Треба розуміти одну головну місію. 21 липня, в неділю, ми разом з вами будемо обирати новий парламент. Всі політичні проекти, які сьогодні мають можливість туди потрапити, несуть певну ідеологію. Ідеологія партії «Опозиційний блок» втрачена. Тому я вас закликаю: ні в якому разі не голосувати за цю партію - вони не заслужили ваш голос», - резюмував Богдан Гіганов.