TAYANNA презентувала пісню «Мурашки» (аудіо)
Співачка підготувала для прихильників довгоочікувану прем'єру пісні.
news-image

Співачка TAYANNA підготувала для прихильників довгоочікувану прем'єру пісні. Трек "Мурашки" з'явився на офіційному YouTube-каналі зірки та вже отримав чималу популярність у мережі, пише «Є!» з посиланням на 24 канал.

Ще за тиждень до прем'єри TAYANNA (Тетяна Решетняк) анонсувала вихід нового треку. Тому тисячі прихильників артистки з нетерпінням очікували на пісню "Мурашки". Цікавість людей до композиції співачка підігрівала ефектними літніми образами в стилі 80-их, які з'явились у аудіоверсії треку. TAYANNA позувала перед камерою у жовтій міні-сукні та спідниці з латексною водолазкою. Грайливі образи гармонійно доповнили ритмічну мелодію, яка, за словами зірки, може найкращим саундтреком літа. 

Я отримала величезне задоволення, працюючи над цим треком. Інколи мені сниться мелодія або слова пісні і не завжди вони стосуються певних обставин в моєму житті. "Мурашки" – пісня легка і надихаюча. Мені давно не вистачає "мурашок у животі", тому так я собі пророчу ці відчуття... Ця легка і світла композиція стане найкращим саундтреком вашого літа, – розповіла TAYANNA.

Наразі артистка презентувала аудіоверсію пісні "Мурашки". Вперше наживо TAYANNA заспіває трек вже 8 серпня під час фестивалю LAIMA RENDEZVOUS, що відгримить в Одесі. 

Читайте також:Ед Ширан і Тревіс Скотт постали в різних образах у кліпі на пісню Antisocial (відео)