Події
25 липня 2019
Поліція завела справу через відео, у якому вантажівка збиває Зеленського
Автору відео загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.
news-image

Нацполіція відкрила кримінальне провадження через відео, яке розмістив у себе на телеграм-каналі експрезидент Петро Порошенко, у якому вантажівка збиває Володимира Зеленського.

Про це повідомила Команда Зеленського у телеграм-каналі, пише «Є!» з посиланням на ЗІК.

«​​Пам’ятаєте провокаційне відео з вантажівкою, яке розмістив у себе на телеграм-каналі експрезидент Порошенко? Нацполіція відкрила кримінальне провадження за статтею «Погроза або насильство щодо державного чи громадського діяча»! Більш того, за цей час старший слідчий з особливо важливих справ Головного управління Нацполіції вже зібрав всю інформацію щодо обвинувачень та передбачуваного автора «шедеврального» відео», – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, автору відео загрожує обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.

«Нацполіція працює максимально ефективно і винні будуть покарані найближчим часом. А ми в свою чергу будемо розповідати про розвиток подій та зараз просимо максимальний репост», – додали в команді Зеленського.

Нагадаємо, в офіційному каналі проекту «Європейське майбутнє України» в Telegram, який запустив чинний тоді глава держави Петро Порошенко, опублікували відео, на якому вантажівка збиває кандидата на пост Президента Володимира Зеленського. За основу змонтованого відео взяли рекламний ролик Зеленського.

Читайте також:Реформа по-новому: українці отримуватимуть дві пенсії, але заплатять більше