Події
29 липня 2019
Разумков розповів, чому депутатів навчають у найдорожчому готелі Трускавця
У "Ріксосі" вартість номера починається від 3600 грн на добу.
news-image

Перед початком занять у "школі депутата" для кандидатів від партії "Слуга народу" лідер політсили Дмитро Разумков прокоментував вибір готелю "Ріксос" - найдорожчого в Трускавці, передає «Є!» із посиланням на LB.ua.

"Була принципова позиція вивезти наших депутатів за межі Києва, тому що це буде зовсім інша робоча обстановка. На жаль, під Києвом ми не знайшли бази, де можна розмістити таку кількість людей", - сказав Разумков.

Пояснюючи вибір "Ріксос", де вартість номера починається від 3600 грн на добу, а не державного пансіонату з меншим бюджетом, Разумков відповів, що "винайняли те, що в нас була можливість винайняти".

"Те, що у нас була можливість винайняти... Ну ви ж не знаєте, скільки часу в нас було, на жаль, для підготовки цього заходу", - сказав лідер партії.
Мені б хотілося, щоб було більше готелів, і дорожчих, і дешевших, і різних", - додав Разумков.

Загальну вартість навчання і перебування в готелі політик не назвав, пославшись на те, що не відповідає за бухгалтерські витрати партії.

Нагадаємо, в Трускавці сьогодні почався тижневий освітній інтенсив для кандидатів від "Слуги народу", депутати проведуть у "Ріксосі" тиждень - з 29 липня по 4 серпня. Лекції організувала Київська школа економіки.