Політика
29 липня 2019
Супрун прокоментувала свою можливу відставку
У разі своєї відставки Супрун планує видати книгу про здоровий спосіб життя і залучати іноземні інвестиції в українську систему охорони здоров’я.
news-image

В.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун заявила, що до офіційного призначення нового складу Кабміну її команда продовжить роботу над змінами в системі охорони здоров’я.

Про це повідомляє Укрінформ, пише «Є!»

«Якщо залишимося — будемо далі працювати, якщо не залишимося — передамо всю роботу, яка була зроблена, плани, які далі повинні бути реалізовані», — зазначила Супрун.

Вона підкреслила, що охорона здоров’я має бути поза політикою незалежно від соціального чи матеріального статусу.

«Лікарі повинні далі спокійно працювати і передавати один одному знання і роботу, яка буде зроблена. Тому спокійно чекаємо. Ми почули багато разів публічно, що це буде продовжуватися», — сказала Супрун.

У разі своєї відставки Супрун планує видати книгу про здоровий спосіб життя і залучати іноземні інвестиції в українську систему охорони здоров’я.

Раніше Володимир Зеленський записав відеозвернення щодо люстрації міністрів, нардепів та чиновників часів свого попередника Петра Порошенка, в якому заявив, що Супрун нібито «вгробила здоров’я нації і розповідає про шкоду вишневих кісточок».

Глава штабу партії Слуга народу Олександра Корнієнко заявляв, що Супрун навряд чи продовжить роботу в новому уряді. 

Читайте також:Рябошапка розглядається як один із кандидатів на посаду генпрокурора України