Війна
30 липня 2019
Бойовики 3 рази порушили «режим тиші», один військовик зазнав поранення
29 липня бойовики 3 рази відкрили вогонь, з них 1 раз використовуючи зброю, заборонену Мінськими угодами, міномету калібру 82 мм.
news-image

За минулу добу, 29 липня, незаконні збройні формування порушили заборону на використання будь-якої зброї, 3 рази порушивши режим тиші. В результаті підриву на вибуховому пристрої один військовий отримав поранення. Про це повідомляє прес-служба штабу ООС. Про це пише «Є!» з посиланням на 112.

29 липня бойовики 3 рази відкрили вогонь, з них 1 раз використовуючи зброю, заборонену Мінськими угодами, міномету калібру 82 мм. Зазначається, що противник використовував реактивний піхотний вогнемету та великокаліберний кулемет.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" бойовики здійснили 1 обстріл позицій Об'єднаних сил. В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" бойовики 3 рази обстріляв позиції Об'єднаних сил.

Внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої, який встановила диверсійно-розвідувальна група противника, отримав поранення один українських військовослужбовець.

Зазначається, що ЗСУ дотримувалися сталого режиму припинення вогню.

Нагадаємо, що 28 липня на Донбасі з початку доби представники незаконних збройних формувань дотримувалися режиму припинення вогню; 27 липня бойовики обстріляли контрольний пункт в'їзду-виїзду (КПВВ) "Мар'їнка" з великокаліберного кулемета. 

Читайте також:Віктора Медведчука виключили з Мінського процесу