Події
30 липня 2019
Телеведучого Іванова, який відмовився йти на вибори від Слуги народу, звільнили з 1 + 1
Сергій Іванов працював на телеканалі з жовтня 2016 року.
news-image

Телеведучий Сергій Іванов йде з телеканалу 1 + 1. Про це повідомляє прес-служба каналу, передає «Є!»

Відзначається, що група "1 + 1 медіа" припиняє співпрацю з Сергієм Івановим з 31 липня.

Телеведучий працював на телеканалі 1 + 1 з жовтня 2016 року, де разом з Наталією Мосейчук вів програму "Право на владу". Минулого четверга вийшов останній в цьому сезоні випуск ток-шоу, і зараз команда працює над оновленням програми.

Водночас Сергій Іванов повідомив про припинення співпраці на своїй сторінці у Фейсбуці.

Дорогі друзі, хочу дещо вам повідомити. Річ у тім, що ми не побачимось з вами в новому сезоні ПРАВО НА ВЛАДУ. Ми з каналом 1+1 припиняємо співпрацю. Звичайно, трохи сумно розлучатися з колегами після трьох надзвичайно насичених і цікавих років. За цей час ми стали не лише найвпливовішим та найрейтинговішим політичним ток-шоу країни, ми стали справжньою сім‘єю. Але завжди важливо своєчасно поставити крапку і рухатись далі... Про свої творчі плани я розповім вам трохи згодом", - написав телеведучий.

Сергій Іванов народився 26 серпня 1976 року, пише Страна. Закінчив Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля. Працював в органах прокуратури. Пізніше був прийнятий на посаду заступника департаменту контролю за обігом підакцизних товарів Луганської податкової адміністрації. звідки був звільнений.

У 2019 Іванов відмовився балотуватися в нардепи від партії "Слуга народу".

Читайте також: Прес-конференція Богдана нагадувала «байки зі склепу», - Кличко