Суспільство
31 липня 2019
Зеленський встановив дедлайн на запровадження системи е-малятко
Проект "еМалятко" має бути реалізований до 1 січня 2020 року.
news-image

Проект "єМалятко" має бути реалізований до 1 січня 2020 року. Про це заявив Президент України Володимир Зеленський на нараді з питань реалізації унікальних для світової практики комплексних електронних послуг, пов’язаних із народженням дитини та оформленням відповідних документів, передає «Є!» із посиланням на InternetUa

"Я доручаю реалізувати проект "єМалятко" до 1 січня 2020 року і готовий прибрати всі бар’єри, які виникатимуть", – сказав Зеленський.

У свою чергу, радник Президента Михайло Федоров зазначив, що профільні центральні органи виконавчої влади до 7 серпня мають підготувати галузеві плани й визначити керівників підпроектів. А 9 серпня відбудеться обговорення спільного плану реалізації проекту.

Нагадаємо, Зеленський підписав Указ "Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг", що спрямований на упорядкування та забезпечення прозорості роботи державних реєстрів, розвиток сучасних засобів електронної ідентифікації та запровадження пріоритетних для громадян і бізнесу електронних державних послуг.

Читайте також:Президент України підписав Указ «Про деякі заходи щодо поліпшення доступу фізичних та юридичних осіб до електронних послуг»