Політика
1 серпня 2019
Зеленський призначив Борзова керівником Держуправління справами
Сергій Борзов у 2014 році був призначений п'ятим президентом Петром Порошенком заступником керівника Держуправління справами.
news-image

Президент України Володимир Зеленський призначив Сергія Борзова керівником Державного управління справами. Про це йдеться в указі №571 від 1 серпня, пише «Є!» з посиланням на 112.

"Призначити Борзова Сергія Сергійовича керівником Державного управління справами з 1 серпня 2019 строком на п'ять років з оплатою праці відповідно до законодавства", - написано в указі №571.

При цьому указом №569 Зеленський звільнив Борзова від тимчасового виконання обов'язків керівника Держуправління справами, а указом №570 - звільнив з посади заступника керівника Держуправління справами.

Відзначимо, що Сергій Борзов у 2014 році був призначений п'ятим президентом Петром Порошенком заступником керівника Держуправління справами.

У 2015-2016 роках і з 11 червня 2019 року він був тимчасовим виконувачем обов'язків керівника відомства. Раніше балотувався у Вінницьку облраду за списками партії "Фронт змін".

До початку політичної кар'єри тривалий час очолював команди КВК "Вінницькі перці" та "Збірна України".

Читайте також:Зеленський представив нового губернатора Черкащини