Політика
2 серпня 2019
Зараз відбувається реванш. Причому реванш не тільки Медведчука і Путіна, — Порошенко
Спроби політиків часів Януковича влаштувати реванш та помститися за втрату влади у 2014 році небезпечні для країни.
news-image

Спроби політиків часів Януковича влаштувати реванш та помститися за втрату влади у 2014 році небезпечні для країни.

Про це в інтерв’ю виданню «Українська правда» сказав п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко, пише «Є!» з посиланням на Другой Взгляд.

«Зараз відбувається реванш. Причому реванш не тільки Медведчука, Путіна. Реванш не тільки з незрозумілою для мене мотивацією, з якою інколи йдуть представники команди Зеленського. Дехто вважає за можливе зараз помститися за свої поразки під час Революції гідності», – зазначив Порошенко.

Загрозу розвитку країни та захисту територіальної цілісності несе посилення позицій проросійських політиків на чолі з Віктором Медведчуком, – звернув увагу лідер «Європейської Солідарності».

«Вплив Медведчука посилився після того, як Порошенко не виграв президентські вибори. Це, на жаль, констатація факту. При Порошенку він навіть не намагався забезпечити такий вплив на інформаційні канали.

Потрібно усвідомлювати, що Медведчука немає, є Путін. А Медведчук є його представником. І при Порошенку Медведчук 13% не набирав. А зараз набрав. При Порошенку він навіть не балотувався!», – сказав голова «Європейської Солідарності».

Важливий крок для протидії реваншу – об’єднання громадян навколо спільних цінностей та досягнень, – наголосив п’ятий президент України.

«Нам треба як можна скоріше відійти від спроб помсти за чиїсь поразки під час революції гідності та об’єднати країну. Адже це надзвичайно небезпечно», – наголосив Порошенко.

Читайте також:Україна знищила план президента Росії Володимира Путіна зруйнувати її як державу