Події
5 серпня 2019
У Тернополі перехожий постраждав від вибуху замаскованої під подарунок бомби, залишеної на авто
Чоловік, який проходив повз іномарки, на якій невідомі залишили "подарунок", спробував зазирнути у коробку.
news-image

У Тернополі внаслідок вибуху саморобного пристрою поранено випадкового перехожого.

Як повідомили УНІАН в секторі комунікацій головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, вибух трапився ще у суботу, 2 серпня, близько 7.50 на вул. Замковій у Тернополі, пише «Є!».

Зокрема, вибухнула коробка, яка стояла на капоті автомобіля Nissan Qashqai. Коробка була оформлена як подарунок. Внаслідок вибуху саморобного пристрою за меддопомогою з рваною раною руки до лікарні звернувся тернополянин (1981 року народження).

На місце злочину виїжджали слідчо-оперативна група, вибухотехніки. Працівники поліції встановлюють осіб, причетних до вибуху, а також мотиви злочину.

Водночас, як інформує місцеве видання «Овід», невідомі підірвали автомобіль дружини екс-заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського.

Нагадаємо, Камінського у 2015 році затримали столичні правоохоронці в момент отримання хабара, однак згодом чиновник уникнув ув’язнення, уклавши договір з київською прокуратурою. Його лише звільнили з посади заступника міського голови.

«Впродовж останніх років екс-заступника міського голови Володимира Камінського пов’язують з охоронною фірмою «Роял Контракт», яка серед іншого забезпечує охорону будівлі Тернопільської мерії», – пише видання.

За даними видання, постраждалий чоловік нібито намагався зазирнути в коробку, після чого вона вибухнула.

Читайте також:Депутат від «Слуги народу» вслід за Зеленським публічно принизив жінок