Події
6 серпня 2019
Семенченко подав заяву про скоєння злочину Порошенком під час виведення українських військових з Логвинового
Семен Семенченко зазначає, що був злочинний наказ про виведення українських військових з Логвинове, найважливішого пункту на трасі Артемівськ – Дебальцеве.
news-image

Семен Семенченко, колишній командувач батальйону “Донбас”, а також депутат ВРУ, подав заяви на Петра Порошенка, колишнього президента України, і інших чиновників, в СБУ і ДБР, пише «Є!» з посиланням на Politeka.

Семенченко в соціальних мережах заявив, що у зв’язку з інтерв’ю Порошенко газеті він подав заяву на Петра Порошенка. Він зазначає, що був злочинний наказ про виведення українських військових з Логвинове, найважливішого пункту на трасі Артемівськ – Дебальцеве. Відразу після цього російські війська “провідали” це місце. В результаті полукотел перспектива повного котла. Була брехня по телевізору і здача інтересів України в Мінську.

“Уже п’ятий рік розслідування і передача до суду справи про Дебальцев гальмується прокуратурою. І зараз Порошенко з Муженко продовжують брехати розповідаючи у своїх інтерв’ю про те, що” Семенченко опублікував секретний план виведення військ з Дебальцевого в своєму Фейсбуці “, – пише депутат.

Також він додає, що він є учасником подій в боях під Дебальцеве в 2015 році і втрачав там своїх побратимів. Зараз всі чекають відкритого суду. А поки чекають всі, потрібно зменшити кількість брехні в цій справі.

“У Порошенка і Муженко було п’ять років, щоб довести свою байку. Вони мали повну владу в країні. Але вони не зацікавлені в з’ясуванні істини, бо істина – це їх вирок”, додає блогер.

Першу заява Семенченко подав на себе. Він хоче перевірити слова колишнього президента про зловживання службовим посадою. Якщо Порошенко правий, то блогер значить зрадник України.

Друга заява на авторів Іловайська та Дебальцеве. Всі засвідчення Семенченко дав ще в 2015 році. Але зараз, коли органи влади більше не контролюються Порошенко, може їх переглянуть.

Винні мають бути покарані, впевнений Семенченко. Особливо – за такі злочини, проти України. 

 

Читайте також:У  Петра Порошенка можуть законно відібрати все майно