Ювеліри створили золотий iPhone 6 на честь Китайського Нового року
iPhone 6 Elite Year of the Goat Limited Edition вийде обмеженим тиражем в кількості 99 екземплярів.
news-image

Британська компанія Goldgenie представила люксову версію iPhone 6, вихід якої був приурочений до Китайського Нового року. Причому на відміну від недавно анонсованої ексклюзивної моделі вартістю понад $ 3,5 млн, ціни на нову модифікацію виявилися напрочуд скромними - "всього" $ 4000 і $ 4300 за моделі з 64 і 128 ГБ пам'яті відповідно, передає Є! Єдність.інфо

iPhone 6 Elite Year of the Goat Limited Edition укладений у корпус з покриттям з 24-каратного жовтого золота і лазерним гравіюванням на задній панелі з символом цього року. Пристрій поставляється в шикарному лакованому боксі в комплекті з навушниками, док-станцією, USB-кабелем, зарядкою і документацією. Невелика, за мірками люксових телефонів, вартість смартфона пояснюється відсутністю додаткових прикрас з дорогоцінних каменів.

Технічні характеристики смартфона залишилися без змін. iPhone 6 може запропонувати користувачам 4,7-дюймовий дисплей з роздільною здатністю 1334х750 пікселів, 64-бітну апаратну платформу Apple А8 з співпроцесором M8, 1 ГБ оперативної пам'яті, основну 8-мегапіксельну камеру iSight з автофокусом і подвійним світлодіодним спалахом, фронтальну камеру FaceTime, Wi -Fi 802.11 a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.0, NFC, A-GPS, GLONASS, сенсори освітленості і наближення, барометр, акселерометр і гіроскоп.

iPhone 6 Elite Year of the Goat Limited Edition вийде обмеженим тиражем в кількості 99 екземплярів.

Нагадаємо, що Apple закінчує виробництво iPad mini в 2015 році. 

Читайте також: Корпорація Apple найближчим часом викупить Tesla