Політика
12 серпня 2019
«Грантожери» Сороса проводять проти Медведчука чорну піар-кампанію, - ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА - ЗА ЖИТТЯ
У політсилі зазначили, що "цинічна брехня і дешеві маніпуляції - це улюблені методи роботи соросівських грантожерів".
news-image

За чорною PR-кампанією проти Віктора Медведчука стоїть американський фінансист Джордж Сорос і його «грантожери». Про це йдеться в заяві ОПОЗИЦІЙНОЇ ПЛАТФОРМИ - ЗА ЖИТТЯ на офіційному сайті партії, передає «Є!»

Істерична реакція «експертів» «24 каналу» та «НВ», які з люттю ланцюгового собаки кинулися захищати соросівських грантожерів з VoxCheck від справедливої, а головне, аргументованої критики представників партії «Опозиційна платформа - За життя», свідчить про те, що за чорною PR-кампанією проти Віктора Медведчука стоїть біржовий спекулянт Джордж Сорос», - йдеться в заяві партії.

На думку опозиціонерів, вищезгадані засоби масової інформації не мають жодних доказів, які б підтверджували звинувачення від VoxCheck.

Маніпуляціями займаються якраз виключно некомпетентні в економічних питаннях псевдоексперти від VoxCheck, нездатні зрозуміти, що судити про рівень життя в країні необхідно не стільки по ВВП на душу населення за паритетом купівельної спроможності, скільки по середній зарплаті та іншим показникам, що показують саме доходи населення. Втім, рівень компетентності VoxCheck можуть з легкістю оцінити навіть пересічні громадяни - досить згадати феєрично ідіотське твердження соросівських грантожерів про те, що в Україні за останні п'ять років «мінімальна заробітна плата зросла з 326 до 450 доларів», - відзначили в ОПОЗИЦІЙНІЙ ПЛАТФОРМІ - ЗА ЖИТТЯ.

У заяві також підкреслили, що методи маніпулювання і відвертої брехні вже неодноразово використовувалися «грантожерами» Джорджа Сороса.

Коли брехня і дебілізм затятих маніпуляторів з VoxCheck настільки очевидні, що вони не можуть навести жодного аргументу на захист своєї позиції, до піар-атаки підключають «24 канал», «НВ» та їм подібних. Цинічна брехня і дешеві маніпуляції - це не тільки улюблені методи роботи соросівських грантожерів, але і стеля їх «професійних» здібностей», - підсумували в партії.
Читайте також: «Тільки через референдум»: В ОПОЗИЦІЙНІЙ ПЛАТФОРМІ - ЗА ЖИТТЯ заявили про неприпустимість відкриття ринку землі