Україна
13 серпня 2019
Завтра в Україні спека досягне +35
На сході та частково в центрі України температура повітря вдень досягне +30+35.
news-image

Погода в Україні завтра, 14 серпня, буде спекотною у східних та більшості центральних областей, але на заході похолодає. Про це повідомляє «Є!»  з посиланням на РБК.

За її словами, на сході та частково в центрі України температура повітря вдень досягне +30+35. У той самий момент, на заході відчутно похолодає, протягом дня передбачається +19+24. Крім того, у Тернопільській, Хмельницькій та в Чернівецькій областях буде вище, +26+29 градусів.

Не впаде, але послабне спека у північних областях України - проти сьогоднішніх +30+34 градусів завтра там очікується +28+32 градуси.

За прогнозом синоптика, завтра будуть дощі у західних областях, Житомирській та й частково Київській областях.

"Атмосферний фронт, пов'язаний із локальним циклончиком на ім"я Zorro, зумовить грозові дощі на заході України та дотягне до Житомирської області й північних районів Київської області.Тут ще й посилюватиметься періодично південно-західний вітер", - повідомила Діденко.

Зазначається, що значна ж частина території належатиме сухій малохмарній погоді, яку забезпечить східний антициклон Andrea.

"У Києві на Маковія буде ще спекотно, але на пару градусів нижче, ніж сьогоднішня атмосферна сковорідка, протягом дня близько +30 градусів. Істотний дощ малоймовірний", - додала синопик про прогноз погоди у столиці.

Читайте також:Мати роками не виплачувала аліментів сину та заборгувала дитині 19 тисяч гривень