Події
19 серпня 2019
У військовому вузі Харкова викладає сепаратист, - соцмережі (фото)
Людина, яка вчить офіцерів ЗС України, має стійку антиукраїнську позицію та є затятим прихильником «русского міра».
news-image

У військовому вузі Харкова викладає сепаратист, пише «Є!» з посиланням на mykharkov.info.

Людина, яка вчить офіцерів ЗС України, викладає у військовому вузі протягом 5 років, має стійку антиукраїнську позицію, є затятим прихильником «русского мира», анексії Криму, захоплюється російськими військовими і представниками терористичних організацій «ЛДНР», сумує за загиблими бойовиками і російськими окупантами, підтримує знищення територіальної цілісності і посягання на недоторканність України.

Про це повідомляють на сторінці спільноти «Зрадники військової присяги ХІТВ» в Facebook.

Йдеться про полковника запасу - викладача кафедри тактико-спеціальних дисциплін, доцента кафедри (раніше викладач психології на кафедрі офіцерів запасу) Харківського інституту танкових військ Геннадія Бондарева.

"Аналізуючи його сторінку можна жахнутися що ця людина протягом цих років вкладала в мізки майбутнього української армії, майбутніх захисників України як викладач психології, а в подальшому викладач загальновійськових дисциплін. На жаль, інформаційна гігієна бажає бути кращого, повинен бути більш ретельний контроль в ЗС України та покарання за такі дії. Але саме завдяки соціальним мережам ми можемо спостерігати як за личинами праведників ховаються самі справжні вороги", - йдеться в повідомленні.

Читайте також:В Італії затримали трьох найманців, які воювали на Донбасі проти України