Війна
20 серпня 2019
Бойовики 11 разів обстріляли українських військових
Від початку поточної доби бойовики здійснили один обстріл позицій українських військових з автоматичного гранатомета неподалік Талаківки.
news-image

Протягом минулої доби, 19 серпня, бойовики на Донбасі 11 разів порушили режим припинення вогню. Противник обстрілював позиції наших підрозділів з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, повідомляє прес-центр штабу Операції об'єднаних сил на сторінці в Facebook, пише «Є!» з посиланням на УНІАН.

Зокрема, з метою нанесення якнайбільшої шкоди нашим військовослужбовцям на одному з напрямків ворог застосував безпілотний літальний апарат споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25).

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник здійснив десять обстрілів позицій Об'єднаних сил: неподалік Новотроїцького - з гранатометів різних систем та стрілецької зброї; чотири рази поблизу Водяного - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Талаківки - з автоматичного гранатомета; поблизу Павлополя - застосував безпілотний літальний апарат споряджений гранатометним пострілом (ВОГ-25), внаслідок чого 1 військовослужбовець отримав поранення. Також противник здійснив обстріл позицій поблизу Павлополя з автоматичного гранатомета; поблизу Лебединського - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї; неподалік Опитного - з підствольних гранатометів та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

 

"В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил: в районі Світлодарська - з гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів", - додали в прес-центрі ООС.

Окрім цього зазначається, що від початку поточної доби, 20 серпня, противник здійснив 1 обстріл позицій Об'єднаних сил в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід", а саме - з автоматичного гранатомета неподалік Талаківки.