Війна
28 серпня 2019
Бойовики 10 разів порушили режим припинення вогню в зоні ООС: поранений воїн ЗСУ
Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненою мінського угодами зброї - міномета калібру 82 мм, а також - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.
news-image

27 серпня збройні формування Російської Федерації і її найманці 10 разів порушили режим припинення вогню. Про це станом на 7 ранку 28 серпня повідомив штаб ООС, пише «Є!» з посиланням на Українські Новини.

Противник обстрілював позиції Об'єднаних сил із забороненою мінського угодами зброї - міномета калібру 82 мм, а також - з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. В районі відповідальності оперативно-тактичної групи "Схід" противник здійснив 8 обстрілів позицій Об'єднаних сил.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" противник здійснив 2 обстріл позицій Об'єднаних сил. 

Протягом минулої доби в результаті обстрілу ворожих один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав поранення. З початку поточної доби обстрілу позицій підрозділів Об'єднаних сил з боку збройних формувань Російської Федерації і їх найманців не зафіксовано", - повідомили в штабі.

В районі відповідальності оперативно-тактичної угруповання "Північ" бойовики обстріляли позиції біля Світлодарська з автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу ворожих один український військовий отримав поранення.

Читайте також:Бойовики на Донбасі 13 разів порушили режим припинення вогню