Події
15 вересня 2019
У Рівному виявлена на сміттєзвалищі 12-річна дівчинка-ромка народила дитину
Породіллі - 12 років, зареєстрована вона та проживає у селі Нове Закарпатської області
news-image

У Рівному 12-річна дівчинка народила дитину. Поліція розпочала досудове розслідування за фактом статевих зносин з неповнолітньою. Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, 14 вересня до правоохоронців надійшла інформація про те, що бригадою швидкої медичної допомоги у Рівненський обласний перинатальний центр доставлено малолітню ромської національності, яка народила дитину, інформує «Є!», з посиланням на УНІАН.

Поліцейські встановили, що породіллі - 12 років, зареєстрована вона та проживає у селі Нове Закарпатської області. Доставили її до медичного закладу з Рівненського полігону побутових відходів. 

Наразі, зі слів медиків, стан породіллі та її новонародженого хлопчика задовільний, - повідомляє прес-служба поліції.

За фактом статевих зносин з особою, яка не досягла шістнадцятирічного віку, слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 155 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк. У рамках кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини події, зокрема, й місце скоєння злочину та причетну до нього особу.

Читайте також: Що відбувається у мозку мами і дитини при поцілунку: неймовірне фото з МРТ (фото)