Події
24 вересня 2019
Голова Укравтодору подав у відставку
Очільник Державного агентства автомобільних доріг України (Укравтодору) Славомір Новак подав заяву про відставку
news-image

Про це повідомила прес-служба Укравтодору, пише «Є!»  з посиланням на hromadske.ua.

Зазначається, що заяву Новак подав у зв'язку із завершенням 3-річної каденції на цій посаді.

Ще кілька тижнів тому у зв’язку із закінченням 3-річної каденції, новою пропозицією, яку отримав, та особистими планами я прийняв рішення про завершення своєї роботи на посаді керівника Укравтодору. За три роки непростої, але важливої роботи я отримав велике задоволення від тих результатів, яких вдалося досягти в Україні», — передає слова Новака прес-служба Укравтодору 24 вересня.

Він зазначив, що за час його перебування на посаді голови Укравтодору в Україні запровадили нові інструменти фінансування ремонту доріг, проведення тендерів на ремонт через систему Prozorro, а також покладено початок низці міжнародних інфраструктурних проектів.

Зазначимо, що у проекті бюджету на 2020 рік на фінансування ремонту доріг передбачено 74,4 мільярда гривень, з яких 4,7 мільярда гривень планують залучити у міжнародних донорів.

Також повідомлялось, що Укравтодор розробляє 5-річну програму ремонту автодоріг в Україні, в межах якої планується відремонтувати близько 24 тисяч кілометрів автошляхів. Вартість ремонту там оцінили у 500 мільярдів гривень.

Читайте також:Князєв подав у відставку (оновлено)