Суспільство
25 вересня 2019
У Кропивницькому розгорівся скандал через 9-річну школярку
Батьки відмовляються водити дітей до школи.
news-image

У Кропивницькому в одній зі шкіл батьки відмовляються водити дітей на заняття через систематичні знущання і побиття з боку однієї з їх однокласниць. Про це повідомляється в сюжеті ТСН, передає «Є!»

Немає сил більше терпіти це, тому що ця дитина на постійній основі зриває навчальний процес. Вона постійно ображає і б'є наших дітей", - заявила одна з матерів.

Також вчителі розповіли журналістам про зриви навчального процесу з боку 9-річної винуватиці скандалу.

Попросила у неї щоденник, вона на мене кинулася, почала викручувати руки. Я віддала назад щоденник, щоб вона мене не чіпала", - заявила вчителька англійської мови в цій школі.

Директор учбового закладу зазначив, що поділяє стурбованість обурених батьків, але вигнати дівчинку не може, оскільки, на його думку, "кожна дитина має право отримати освіту". Також він зазначив, що вказана дитина пройшла медичне обстеження і була визнана готовою до занять в школі. Від допомоги психолога її батьки відмовилися. Також мати винуватиці скандалу заявила, що саме її дитина є потерпілою у цій ситуації.

У той же час керівниця центру інклюзивної освіти Кропивницького закликала батьків і вчителів змиритися з ситуацією і "знайти підхід" до дитини, який підриває навчальний процес.

Читайте також: «Інфантильні д*вбой*би»: нардеп від «Слуги народу» хоче, щоб батьки у школах здавали гроші